Kinderen

AANBOD VOOR KINDEREN

ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan! 

(Pipi Langkous)

Kinderatelier

Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres
Kinderatelier Creatief Centrum Ceres

Op maandag- en vrijdagmiddag kunnen kinderen van 4 - 8 jaar terecht bij het Kinderatelier. Het kinderatelier is een fijne plek waar je kind spelenderwijs bouwt aan zijn zelfvertrouwen, een sterk doorzettingsvermogen én sociale vaardigheden leert zoals samenwerken, luisteren en complimenten geven/ontvangen. 

Je kind kan naar hartelust aan de slag met allerlei materialen zoals papier, verf, klei, hout, stof, pastelkrijt, piepschuim en nog veel meer. Elke week worden er andere materialen aangeboden dus het blijft uitdagend en uitnodigend!

De groep bestaat uit maximaal 6 tot 8 kinderen, hierdoor krijgt je kind veel persoonlijke aandacht. 

Wat het kinderatelier je kind brengt

* zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld

* leren volgen van eigen creatieve impulsen en fantasie

* out-of-the-box leren denken, mogelijkheden leren zien

* contact met leeftijdsgenootjes en samen leren creëren, rekening houden met elkaar

* meer expressie-mogelijkheden en uiting geven aan eigen behoeften, gevoelens en gedachten

* faalangst overwinnen


Hoe ziet een les eruit

We starten elke bijeenkomst met een kort kringgesprek waarin je kind zich kan ontspannen en kan 'landen' bij het kinderatelier. De kinderen worden zich bewust van hun lichaam, gedachten en gevoelens. Ze leren hier woorden aan te geven en te vragen wat ze nodig hebben.


Dit is een mooi startpunt voor het knutselen, met als focus: je kind zelf. Tijdens het Kinderatelier heeft je kind uitgebreid de mogelijkheid om zich te verdiepen in het aangeboden thema. Je kind kan volop ontdekken en zijn vaardigheden uitbreiden.

Vaak is er bovendien tijd om ‘vrij te knutselen’. Juist in deze tijd is het fijn om echt helemaal je eigen fantasie te leren volgen en hier uiting aan te geven. Je kind gaat experimenteren met zijn eigen ideeën en zoeken naar alle mogelijkheden en uitdagingen. Je kind leert doorzetten als iets niet lukt en faalangst wordt minder. Echt een boost voor het zelfvertrouwen!


Hoe werkt het?

Op vrijdagmiddag krijg je via Whatsapp een berichtje waarin staat wat we gaan doen de week erop. Als je zin hebt om mee te doen, stuur je een berichtje terug om je aan te melden. 

Kinderatelier

Op maandag- en vrijdagmiddag van 15.15 - 16.45 uur voor kinderen van 4 - 8 jaar.


DATA 2020

Tijdens alle schoolweken geopend. Tijdens nationale feestdagen en schoolvakanties is het kinderatelier gesloten.


KOSTEN

Een flexibele knipkaart voor 8 lessen a €90,- Deze knipkaart is 1 jaar geldig.


AANMELDEN

Klik HIER voor aanmelden.kado-tip: een leuk en origineel kado geven?

Geef een knipkaart,  

2 keer kinderatelier voor €25,-

Knipkaart

Knipkaart 

Nadat je kind een proefles (gratis) heeft gevolgd kun je kiezen voor een flexibele knipkaart. 


De knipkaart koop je voor 8 lessen op flexibele data voor €90. Heel handig omdat je zelf bepaalt wanneer je je kind op wilt geven! Je kunt je inschrijven op data die je zelf kiest - wanneer het jou uitkomt. Deze knipkaart is een jaar geldig. Kinderen uit 1 gezin kunnen samen op een knipkaart.


Vriendjesbonus

Neemt je kind een vriendje/vriendinnetje mee? Hartstikke leuk! Die mag natuurlijk ook een keer gratis mee komen doen! Als zij/hij daarna nog eens mee komt doen, dan moet zij/hij zelf een flexibele knipkaart aanschaffen. Als bonus krijgt jouw kind dan een gratis les!

Kinderfeestje

Gun jij je kind ook een uitdagend en creatief kinderfeestje waar volop ruimte is voor fantasie en plezier? Boek dan een origineel kinderfeestje bij Creatief Centrum Ceres!

Er is een groot aanbod waaruit je kunt kiezen zoals: pimpen (versieren) van diverse voorwerpen zoals een tas, pet, kussensloop of bloempot.

Pimpen kan niet alleen met verf, maar ook met bijvoorbeeld foamklei! Verder kun je denken aan een speksteenketting maken, mozaïeken, schilderen op hout en kunst maken op muziek.


Er kunnen altijd nieuwe unieke knutsels aangeboden worden, niets is te gek! De kinderen gaan naar huis met een leuk aandenken aan het eind van het feestje.


Hoe werkt het

Een kinderfeestje kan geboekt worden van zaterdag tot en met woensdag en ook tijdens vakanties mits op tijd aangevraagd (minimaal twee weken van tevoren). Opgave gaat via het contactformulier op deze website. Het kinderfeestje wordt bij de jarige thuis gegeven (max 12 kids) óf naar wens bij ons in het gezellige kinderatelier (max 9 kids).Het enige dat je verder zelf nog hoeft te doen is trakteren, taart eten en cadeautjes uitpakken. Een kinderfeestje duurt 1 uur en omvat het knutselen van het werk in het gekozen aanbod. Leeftijd: 4-10 jaar.


De kosten

Voor een kinderfeestje betaal je €77,50. Dit bedrag is inclusief knutselmaterialen, gebruiksmaterialen en professionele begeleiding. Eventuele reiskosten bedragen €0,19 per kilometer.

Afmelden

Afmelden kan via 06 - 46 00 56 65.

Wanneer je tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht bij een knipkaart.

Gemiste lessen kunnen worden ingehaald wanneer een les niet doorgaat door ziekte of afwezigheid van mijzelf. 

Kinderfeestje

Een kinderfeestje duurt 1 uur en is voor kinderen van 4-10 jaar


DATA 2020

In overleg mogelijk op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag. Tijdens de vakanties ook te boeken op andere dagen.


BOEKEN

Klik HIER om jouw unieke kinderfeestje te boeken. 


KOSTEN

Voor een kinderfeestje van 8 kinderen betaal je €77,50. Voor elk extra kind betaal je een meerpijs van €10,-.

Aanmelden

&

Contact